logo
RNTV Live

Fernando Alonso va rămâne la Aston Martin până în 2026

fernando-alonso-aston-martin-r
Dudau Andreea Valentina

Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1 (în 2005 și 2006), și-a extins contractul cu Aston Martin până cel puțin la sfârșitul sezonului 2026!

“Acest acord pe termen lung cu Fernando (al cărui contract urma să expire la sfârșitul acestui an – n.red.) ne va duce până la sfârșitul lui 2026, an care va marca debutul unui nou regulament tehnic și sosirea Honda ca furnizor de motoare pentru Aston Martin. Fernando este în căutare de succes, conduce mai bine ca niciodată, este într-o formă excelentă și este dedicat complet să transforme Aston Martin Aramco într-o forță competitivă”, a declarat Mike Krack, directorul echipei.

“Nu a fost o decizie dificilă de luat. Am dorit să rămân la volanul unui monopost Aston Martin, iar ei au dorit să mă păstreze, așa că atunci când ambele părți își doresc același lucru, ajungem la o înțelegere în cele din urmă”, a adăugat Alonso în timpul unei conferințe de presă.

Acest anunț vine într-un moment în care veteranul spaniol, în vârstă de 42 de ani, era în centrul zvonurilor privind plecarea sa de la Aston Martin.

După patru Mari Premii disputate în 2024, Alonso ocupă locul 8, în fața coechipierului său canadian Lance Stroll (fiul proprietarului Aston Martin, Lawrence Stroll).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor