logo
RNTV Live

Fenomenul bizar din Prahova, în plină ascensiune. Încă o persoană este de negăsit

62c483a8-f863-4016-a8ee-9b6e681b8436
Mihai Constantinescu

Fenomenul bizar din Prahova, în plină ascensiune. Încă o persoană este de negăsit

Seria dispariţiilor de persoane continuă în Prahova! Încă o persoană este de negăsit!

Marți, 26 noiembrie, a. c., în jurul orelor 23:45, Secția de Poliție nr. 4 Ploiești a fost sesizată despre faptul că numita ȚUȚUIU TEODORA, în vârstă de 86 de ani, ar fi plecat de la locuința sa din municipiul Ploiești și nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare că aceasta ar fi plecat în cursul zilei de 26 noiembrie, fără a comunica familiei destinația.

Semnalmente:

1,65 metri înălțime, aprox. 55 kg, constituție astenică, păr tuns scurt, grizonant, ten deschis, ochi căprui, ca semn particular, pe scalp prezintă polinoame proeminente de grăsime.

La momentul dispariției purta pijamale de culoare gri, cu imprimeuri albe în partea stângă a pieptului, reprezentând diferite animale, iar în picioare doar șosete.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-ploiestean-a-fost-dat-disparut-apelul-politistilor-catre-populatie/?fbclid=IwAR02aC0h_-RY-oYRc7YJvJFs8U0_baDaOvdI3FONmOyorI6sC5mLfo1X8LM

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor