Femeie ucisă din greșeală de o rudă de-ale sale

ucisa în statiune montana
Lăsat în libertate după crima produsă în Sinaia
angajare

Femeie ucisă din greșeală de o rudă de-ale sale.

I s-a întamplat unei femei din Caracal care a murit după cateva zile după ce ginerele său i-a dat o palmă peste față, în urma căreia a suferit un traumatism cranian.

La cateva zile după lovitură, femeie de 67 de ani a suferit și un accident vascular și a decedat.

Se pare că s-a ajuns la violență pe fondul consumului de alcool.

„A fost un incident, în ziua de 6 ianuarie, între inculpat şi victimă, soacra sa, la domiciliul acestora. A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a reproşurilor victimei privind consumul de alcool. Inculpatul i-a aplicat o lovitură puternică peste obrazul stâng cu palma, iar victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral”, transmit autorităţile citate de antena3.ro

„S-a apelat la 112, au mers poliţiştii la locul incidentului, a fost instituit un ordin de protecţie. Simptomatologia a apărut tardiv, pe 10 ianuarie, când victima se îndrepta spre Judecătoria Caracal, pentru ordinul de protecţie, însă pe drum i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal.

A fost pus diagnosticul de accident vascular cerebral, de acolo a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru intervenţie chirurgicală însă nu a putut fi salvată şi a decedat”, potrivit sursei citate.

Ginerele femeii a fost arestat preventiv pe 13 ianuarie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here