logo
RNTV Live

Femeie ucisă din greșeală de o rudă de-ale sale

Mihai Constantinescu

Femeie ucisă din greșeală de o rudă de-ale sale.

I s-a întamplat unei femei din Caracal care a murit după cateva zile după ce ginerele său i-a dat o palmă peste față, în urma căreia a suferit un traumatism cranian.

La cateva zile după lovitură, femeie de 67 de ani a suferit și un accident vascular și a decedat.

Se pare că s-a ajuns la violență pe fondul consumului de alcool.

“A fost un incident, în ziua de 6 ianuarie, între inculpat şi victimă, soacra sa, la domiciliul acestora. A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a reproşurilor victimei privind consumul de alcool. Inculpatul i-a aplicat o lovitură puternică peste obrazul stâng cu palma, iar victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral”, transmit autorităţile citate de antena3.ro

“S-a apelat la 112, au mers poliţiştii la locul incidentului, a fost instituit un ordin de protecţie. Simptomatologia a apărut tardiv, pe 10 ianuarie, când victima se îndrepta spre Judecătoria Caracal, pentru ordinul de protecţie, însă pe drum i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal.

A fost pus diagnosticul de accident vascular cerebral, de acolo a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru intervenţie chirurgicală însă nu a putut fi salvată şi a decedat”, potrivit sursei citate.

Ginerele femeii a fost arestat preventiv pe 13 ianuarie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor