logo
RNTV Live

Femeie salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de 8 metri, în Neamț

news
Dumitrache Catalina

Pompierii din cadrul ISU Neamţ au fost înștiințați vineri (26 mai), în jurul orei 05.00, că o persoană a căzut într-o fântână, în localitatea Boghicea.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Boghicea.

„Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla în interiorul unei fântâni cu apă, la o adâncime de aproximativ 8 metri. Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au scos din fântână, cu diametru de un metru, o femeie în vârstă de 61 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Femeia, conștientă, cu escoriații la nivelul membrelor superioare și inferioare, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor