logo
RNTV Live

Femeie prinsă în timp record după ce a furat o borsetă plină cu bani, în Mizil

geantă foto https://www.gds.ro
Mihai Constantinescu

Femeie prinsă în timp record după ce a furat o borsetă plină cu bani.

S-a întamplat astăzi în jurul orei pranzului. {olițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul București despre faptul că din autoturism îi lipsește o borsetă în care avea suma de 2.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că în dimineața zilei de azi, bărbatul a transportat două femei pe care nu le cunoaștea, dintr-o localitate din județul Buzău, până în orașul Mizil, constatând lipsa borsetei după coborârea celor două femei.

În mai puțin de 5 ore, polițiștii orașului Mizil au identificat și depistat cele două persoane bănuite de comiterea faptei, pe raza județului Buzău, stabilindu-se faptul că una dintre ele, în vârstă de 42 de ani ar fi sustras borseta cu bani.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști pe raza județului Buzău, femeia a fost condusă la sediul poliției în vederea audierii, prejudiciul fiind recuperat de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor