logo
RNTV Live

Femeie mușcată de față de un câine, în Prahova!

img
Ștefan Petre

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați de către un tânăr despre faptul că mama sa ar fi fost mușcată de un câine.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din satul Meri, femeia în vârstă de 43 de ani ar fi fost atacată și mușcată de un câine în zona feței.

La fața locului s-a deplsat și un echipaj medical care a acordat primele îngrijiri necesare, ulterior femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Față de proprietarul câinelui a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru lăsarea în libertate, ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri cu amendă în valoare de 500 de lei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Sursă: IPJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor