logo
RNTV Live

Femeie găsită înjunghiată, într-un lac de sânge, într-o toaletă a Aeroportului Otopeni!

aeroport
Ștefan Petre

O femeie de 39 de ani a fost găsită azi cu răni la nivelul gâtului şi antebraţelor, într-o toaletă din Aeroportul Otopeni, fiind ulterior transportată la spital, informează IPJ Ilfov. Aceasta ar fi dorit să-și ia viața și s-a blocat într-o baie de lângă o cafenea, unde și-a provocat numeroase tăieturi.

Femeia care a vrut să se sinucidă a fost găsită într-o baltă de sânge de femeile de serviciu. Aceasta s-a blocat într-o cabină din toaletă, acolo unde şi-a provocat tăieturi pe mâini și la nivelul gâtului, iar salvatorii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a-i acorda primele îngrijiri, scrie Antena 3 CNN.

Asupra ei, femeia avea un cuțit cu o lamă de 10 centimetri. Preluată de SMURD și dusă de urgență la Spitalul Floreasca, femeia le-ar fi spus salvatorilor că vrea să fie lăsată în pace și că vrea să moară, notează Știrile Pro TV.

Conform primelor verificări, femeia luase antidepresive. Ea a fost intubată de medici și este conștientă, însă și-a provocat plăgi extrem de grave.

De asemenea, sursele din anchetă spun că asupra sa au fost găsite mai multe poze imprimate cu mașini de poliție. Aceleași surse susțin că, în toamna anului trecut, persoana care acum a avut o tentativă de suicid a fost reținută, la Bârlad, pentru că a aruncat cu pietre în agenții care îi încătușau iubitul, după un scandal în stradă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.


bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor