logo
RNTV Live

Femeie cu copil mic în braţe, bătută pe stradă de un bărbat, în Ploieşti

sursa greatnews.ro
Mihai Constantinescu

Femeie cu copil mic în braţe, bătută pe stradă de un bărbat. Nefericita întâmplare s-a petrecut în ziua de 1 martie, în jurul orei 21.30, zona de nord a municipiului.

O fost sesizată şi Poliţia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au verificat aspectele semnalate, constatând faptul că această femeie cu copil mic prezenta urme de agresiune la nivelul feței. Din verificări a reieșit faptul că aceasta ar fi fost agresată de concubinul său, ulterior fiind dată afară din locuință.

Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la o unitate medicală

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, fiind totodată informați și reprezentanții DGASPC Prahova. În cursul serii trecute, femeia și copilul său au fost relocați într-un centru de primire în regim de urgență.

Astăzi, organele de cercetare penală din cadrul Secției nr. 2 Poliție Ploiești au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de bărbat. Ulterior dispunerii măsurii preventive a reținerii pentru 24 de ore, persoana vătămată s-a prezentat la sediul subunității și a formulat o cerere prin care a precizat că s-a împăcat cu persoana banuita. În consecință, procurorul supraveghetor a dispus punerea în libertate a bărbatului întrucât în cauză a intervenit împăcarea părților.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prins-de-doua-ori-in-aceeasi-zi-conducand-beat-crita/?

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/talharita-pe-strada/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/buncarul-de-sub-municipiul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/talharita-pe-strada/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/partiile-de-altitudine-stare…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor