logo
RNTV Live

Femei suspectate de furt de la bărbați cu care au întreținut relații sexuale. Sunt vizitate de către oamenii legii/ VIDEO

perchezitii furt
Erika Stoica

În această dimineață, polițiști de la Secția nr.1 de Poliție din Ploiești au efectuat șase percheziții domiciliare în municipiile Ploiești și Timișoara, precum și într-o comună din județul Dâmbovița. Acțiunea are loc în cadrul investigației privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit informațiilor preliminare, cele trei suspecte ar fi sustras sume de bani și un ceas. Acestea ar fi profitat de relații intime cu victimele pentru a obține bunurile. Prejudiciul este de aproximativ 5.600 de lei, 7.000 de euro și un ceas în valoare de 4.500 de euro.

În urma perchezițiilor, trei persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor