logo
RNTV Live

Feeria de sarbatori cu bani multi se tine la Ploiesti! Cat ne costa iluminatul ornamental din acest an

Georgescu Cristi

Bugetul destinat iluminatul public de sarbatori pentru anul 2022 a fost de 1,2 milioane de lei. Din acestea au fost facute plăți si pentru demontarea luminițelor amplasate în sezonul de iarnă 2021-2022.

Astfel bugetul ramas pentru sărbătorile de iarnă din decembrie 2022 este de aproape 900.000 de lei. Suma se refera la închirierea instalațiilor, montarea și demontarea acestora.

Cand ne referim la bugetul alocat strict pentru evenimentele de la sfârșit de an acesta a fost suplimentat cu 100.000 de lei. Este suma alocata concertelor din perioada 1 – 31 decembrie, inclusiv de Revelion. Aici se adauga si banii pentru organizarea parcului de distracții pentru copii, căsuța lui Moș Crăciun și acordarea de cadouri pentru copii.

Doar pentru spectacolul de artificii suma prevăzută în bugetul din 2022 este de 35.000 de lei. Daca tinem seama de aceste calcule putem spune faptul că Primăria Ploiești se numără printre orașele cu cele mai mari sume alocate iluminatului festiv de sarbatori.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor