Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) organizează „Mental Health Week”, un eveniment special dedicat sănătății mintale, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale.

Avem plăcerea de a vă informa că în perioada 26-29 octombrie, Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) va găzdui „Săptămâna Sănătății Mintale”, un eveniment special dedicat acestui domeniu, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale. – anunta organizatia.

Tema aleasă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) pentru acest an este „Sănătatea Mintală este un drept al omului”. Sănătatea mintală este un drept fundamental al omului recunoscut de Organizația Națiunilor Unite. Accesul la serviciile de sănătate mintală și sprijinul adecvat sunt esențiale pentru o societate echitabilă. Eliminând stigmatizarea și discriminarea, fiecare individ are șansa de a-și îmbunătăți sănătatea mintală, contribuind la un mediu mai sănătos pentru toți.

„Săptămâna Sănătății Mintale” reprezintă o oportunitate unică de a vă concentra asupra bunăstării dumneavoastră mintale, de a învăța strategii pentru gestionarea stresului și pentru a promova un mediu de lucru și studiu sănătos. Deși evenimentul este creat special pentru studenții la medicină, toți sunt bineveniți să participe!

Ce vă așteaptă în această săptămână dedicată sănătății mintale?

Ateliere și Sesiuni de Instruire: oportunitatea de a participa la ateliere interactive și sesiuni de instruire care vă vor ajuta să dezvoltați abilități esențiale pentru gestionarea stresului, relaxare și echilibrul personal.

Conferințe: invitați speciali din domeniul sănătății mintale care vor susține conferințe despre subiecte actuale și importante legate de sănătatea mintală.

Comunitate și Sprijin: veți putea să vă conectați cu colegi care trec prin experiențe similare și să discutați despre provocările și succesele legate de îngrijirea sănătății mintale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *