Eugen Tomac (PMP): Negocieri în desfășurare pentru construirea polului de dreapta

eugen_tomac
Dumitrache Catalina

Eugen Tomac, liderul PMP și europarlamentar, a declarat că negocierile pentru construirea unui pol de dreapta sunt în desfășurare și că discuțiile sunt destul de avansate. El a menționat că vor decide, după alegerile europarlamentare, cine este candidatul potrivit pentru a înfrunta stânga.

Tomac a subliniat că există convingerea că vor găsi un numitor comun pentru a forma un pol de dreapta care să reprezinte o alternativă reală la actuala putere. Despre momentul anunțului oficial privind constituirea acestui pol de dreapta, Tomac a menționat că există un calendar, iar anunțul va fi făcut în perioada următoare, în conformitate cu așteptările.

Întrebat despre propunerea lui Dacian Cioloș privind organizarea unor alegeri interne pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, Tomac a indicat că vor decide asupra candidatului potrivit după alegerile europarlamentare și că dezbaterea în acest sens este, în prezent, un exercițiu de imaginație.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor