logo
RNTV Live

„Față/ Verso” – cea mai nouă emisiune din grila Ploiești TV

Ștefan Petre

Premieră în media din Regiunea Muntenia. Ploiești TV propune o nouă abordare a subiectelor importante prin talk show-ul Față/ Verso realizat de Alina Tănăsescu.


Invitatul permanent al Alinei Tănăsescu va fi Sarmiza Andronic, un nume care nu are nevoie de nicio prezentare. 

Împreună vor analiza temele zilei, le vor întoarce pe toate fețele, vor discuta cu invitați din toate domeniile pentru a prezenta telespectatorilor doar ADEVĂRUL. Cele două realizatoare vor dezbate și subiecte legate de Republica Moldova, adresându-se nu doar Prahovei, Buzăului și Dâmboviței, dar și românilor de peste Prut. 

„Față/ Verso” se va difuza pe Ploiești TV de luni până joi, între orele 18.30 – 19.30.

„Este o provocare pentru mine și mi-am propus o emisiune dinamică, cu invitați de marcă. Ne dorim să abordăm teme diverse, neexistând niciun subiect interzis. Va fi o emisiune interactivă, iar telespectatorii vor avea la dispoziție pagina de Facebook a emisiunii, adresa noastră de mail, dar și numerele de telefon ale redacției. Toate problemele semnalate vor deveni teme la Față/ Verso, pentru că Regiunea Muntenia are nevoie de o altă abordare pe piața media”, spune Alina Tănăsescu, realizatoarea show-ului. 

Sarmiza Andronic, un nume foarte cunoscut de la televiziunile naționale, a acceptat provocarea Alinei și va fi invitatul permanent al „Față/ Verso”: „Nu cunosc Ploieștiul, dar cunosc ploieștenii și am acceptat cu mare plăcere invitația de a fi parte a echipei emisiunii Față/ Verso.”.

Prima ediție a emisiunii „Față/ Verso”  va putea fi vizionată luni, 10 aprilie, 2023, începând cu ora 18.30, live la Ploiești TV, singura televiziune din Prahova. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor