Sursă foto: Playtech.ro

Un bărbat a fost prins conducând cu permisul suspendat. El s-a ales cu dosar penal!

Sâmbătă, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un autoturism se de plasează din direcția Bucov către Ploiești. Bărbatul are permisul de conducere suspendat.

Polițiștii au identificat pe strada Ștrandului din municipiul Ploiești autoturismul în cauză care era condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani. Ei au constatat faptul că bărbatul figurează cu dreptul de a conduce cu Restricții-Suspendat.

De asemenea, în autoturism a fost identificat și proprietarul autoturismului, ca fiind o femeie în vârstă de 47 de ani din municipiul Ploiești care i-ar fi încredințat bărbatului mașina. Femeia cunoștea faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.

În urma celor întâmplate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată și încredințare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *