logo
RNTV Live

FÂNTÂNĂ ARTEZIANĂ SAU … BAIE CU SPUMĂ

Costin

Fantana arteziana din centrul Ploiestiului a fost gasita din nou plina de spuma. Este pentru a doua oara cand un astfel de incident se intampla in Ploiesti. Pentru decontaminarea fantanii a fost nevoie de golirea si reumplerea acesteia.

Actele de vandalism sunt la ordinea zilei în Ploiești. Foarte des, diferite obiective de pe domeniul public, mai ales din parcuri, sunt vandalizate. Nici fântânile arteziene din municipiu nu au fost ocolite. Potrivit reprezentanților Societății Servicii de Gospodărire Urbană, recent, fântâna din fața Casei de Cultură a Sindicatelor a fost contaminată cu o substanță necunoscută, cel mai probabil un spumant.

În urma cu un an, mai multe fântâni arteziene din Ploiești au fost găsite la fel, pline cu spumă. Cetățeniii pot sesiza actele de vandalism la numerele de telefon ale Dispeceratului Regiei Autonome de Servicii Publice: 0244/984 și Poliției Locale 0244/954.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor