Sursă foto: sportpictures.eu

Iasmin Latovlevici, fundaș stânga în vârstă de 36 de ani, a semnat cu Petrolul Ploiești și revine în Superliga României după 5 luni de inactivitate.

Nu toată lumea vede însă cu ochi buni mutarea anunțată de jurnalistul Cristian Anghelescu, de la Ploiești TV. Dinu Bogdan (cunoscut și ca Sponsoru’), un lider al galeriei „lupilor”, a postat un mesaj dur pe rețelele sociale: „Gunoiul ăsta nu are ce căuta aici. Hore, sârbe, a înjurat Petrolul….

Acesta se referă la niște gesturi provocatoare făcute de Latovlevici la adresa fanilor Petrolului, pe vremea când juca la FCSB. Printre ele se numără o celebrare a unui gol prefăcându-se că trage spre tribune, dar și o horă a bucuriei pe „Ilie Oană”, alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf și de colegi, după un meci câștigat.

Nu este prima dată când fanii petroliști se declară nemulțumiți de mutare. La finalul lunii martie, după apariția zvonurilor privind transferul lui „Lato”, pe stadionul din Ploiești a apărut un banner jignitor la adresa cvintuplului campion al României.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *