logo
RNTV Live

De ce a renunțat Nae Constantin la Petrolul?

FOTBAL:ROMANIA-SERBIA, CUPA REGIUNILOR UEFA (24.09.2016)
Cristian Anghelescu

Fost fotbalist la Petrolul, Rapid sau FC Brașov, până săptămâna trecută antrenor al noii grupări a “lupilor”, Nicolae “Nae” Constantin a anunțat că nu mai dorește să continue proiectul de la Ploiești, “necunoscutele” fiind interpretate de acesta într-o manieră complet rebusistică.

Iată declarația acestuia pentru Republikanews: “Este decizia mea și nu doresc să o explic nimănui. Am anunțat că voi pleca de la echipă în timp util, chiar dinaintea partidelor de la selecționata Prahova-Muntenia. Ei au interpretat că mă voi răzgîndi, eu am spus că nu o voi face! Motivul este unul strict personal, cei doi, Cristi Vlad și Tavi Grigore îl cunosc și dacă vor să-l facă public nu am nimic împotrivă! Am venit cu inima deschisă la Petrolul și chiar dacă aș fi avut o ofertă superioară, de oriunde, nu aș fi plecat de la acest frumos proiect!” a declarat Nae.

Nu am scăpat prilejul să-l întreb pe Tavi Grigore despre enigmatica declarație a fostului său coleg iar acesta a spus: “Nu știu despre ce este vorba, dacă vrea el să spună ceva să o facă! Eu nu știu care este sensul acestui puzzle! Și nici nu am nimic altceva de declarat, la acest moment nici nu mi-a trecut prin cap să găsesc un secund care să mă ajute! O să o fac în perioada următoare!” a spus antrenorul principal al Petrolului.

Aflat într-o discuție la care participa și Cristi Vlad – acesta auzind imediat despre ce era vorba! – am considerat că este elegant din partea mea să nu mai agit niște evenimente în plină efervescență sunându-l și pe președintele echipei…

sursa foto: sportpictures.eu

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor