Familia Doroftei, o viață fericită în Canada. Fiul cel mare a devenit milionar

angajare

Leonard Doroftei, ajuns la 52 de ani, a decis în 2019 să lase totul în urmă și s-a mutat în Canada, alături de familia sa.

Acolo, fostul campion mondial și-a deschis o sală de box, unde și antrenează, iar copiii săi îl fac mândru. Adrian, cel mai mare dintre băieții săi, a  devenit antreprenor și a început o afacere cu imobiliare, reușind astfel să strângă o avere considerabilă.

Adrian Doroftei: Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a spus Adrian Doroftei, conform BZI.

Chiar dacă și-ar putea permite bolizi de sute de mii de euro, Adrian Doroftei a rămas cu picioarele pe pământ.

”Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă.

Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea”, a încheiat fiul lui Leonard Doroftei.

În ceea ce-l privește pe Alex, celălalt fiu, învață  pentru a deveni inginer, iar Vanesa, mezina, visează să ajungă medic.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here