logo
RNTV Live

Apar detalii noi despre gruparea specializată în falsificare de bancnote

Petrecere transformată în balamuc, cu bătăi şi maşină distrusă
Mihai Constantinescu

Gruparea era specializată în falsificarea de bancnote din cupiură de 200 de lei și plasarea acestora pe raza județelor Brașov, Prahova, Argeș, Buzău, Covasna și Bacău.

Cercetările efectuate de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au fost extinse cu privire la o altă persoană, pentru săvârşirea infracţiunii de falsificare de monede.

După finalizarea activităților derulate la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, faţă de persoana bănuită a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 20 octombrie a.c.

Acţiunea a fost realizată de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, cu sprijinul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – O.N.C. şi Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașo

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/primele-instalatii-pentru-iluminatul-festiv-montate/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/medici-rezidenti-detasati-la-sju/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahoveanca-data-disparuta/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor