Faci naveta? Joi nu vei mai avea cu ce să ajungi la serviciu. Nici elevii navetiști nu vor avea transport. Anunțul care te interesează

Protest al transportatorilor!

Joi nu vei mai avea cu ce să ajungi la serviciu. Nici elevii navetiști nu vor avea transport.

Transportatorii de persoane amenință ca vor înceta efectuarea curselor regulate.

Ei spun că întrerup activitatea la ora 12!

Și asta dacă proiectul pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere nu va fi retras.

Este anunțul făcut astăzi de către Augustin Hagiu, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT).

“Începând de acum în 48 de ore cheia va fi scoasă din contact. Mai exact, joi, la ora 12:00, cheia este scoasă din contact şi cei care au curse nu le vor mai efectua. Cred că la acest demers se vor ralia toţi patronii de firme, nu doar cei care fac şi (transport – n. r.) interjudeţan şi judeţean, ci şi cei care fac judeţean”, a afirmat Hagiu, după dezbaterea publică organizată de Ministerul Transporturilor pe marginea acestui proiect.

Potrivit liderului FORT, în urma acestei decizii a transportatorilor, vor fi afectate 800.000-900.000 de persoane.

“Vorbim despre 800.000-900.000 de pasageri zilnic pe cursele interjudeţene. Dar cifrele nu mai corespund deloc cu 2013, când actualul program de transport a intrat în funcţiune”, a precizat el.

Citește mai mult pe : https://www.agerpres.ro/economic-intern/2018/10/09/transportatorii-rutieri-de-persoane-vor-sa-opreasca-activitatea-de-joi-vor-fi-afectati-800-000-900-000-de-pasageri–189823

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here