logo
RNTV Live

Fabulos! Locuitorii unei comune primesc prin poștă gunoaiele pe care le aruncă aiurea!

saci_gunoaie
Ciprian Radu

Un primar din judeţul Vaslui le trimite recomandate prin poştă pungile cu gunoaie celor care le aruncă la voia întâmplării pe câmpurile din comună!

Ironia face că, de cele mai multe ori, oamenii cred, în primă vază, că sunt ajutoare de la Uniunea Europeană şi se laudă vecinilor cu acest lucru, scrie News.ro!

Angajații Primăriei își dau seama cine a aruncat gunoaiele după indicii precum facturile aruncate sau chitanţe pentru plata impozitelor.

”În momentul în care sunt găsite astfel de pungi, este imposibil să nu găsim o chitanţă sau factură pe numele proprietarului. De regulă, nu este vorba de gunoi menajer, ci de alte deşeuri, însă nu considerăm normal ceea de fac. De aceea, le trimitem prin poştă aceste pungi, iar oamenii se laudă către vecini, înainte de a le desface, că au primit ajutoare de la Uniunea Europeană. Este o metodă foarte eficientă prin care localnicii renunţă, uşor-uşor, la astfel de practici nu tocmai corecte”, a declarat, joi, pentru News.ro primarul comunei Hoceni, Vasile Ţabără.

Toate cheltuielile cu expedierea coletelor cu gunoaie prin poştă sunt suportate de către Primăria Hoceni.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor