logo
RNTV Live

FABRICĂ DE STICLĂ, PROCES CU ENGIE ROMÂNIA

Daniel

O firma din Ploiesti a cerut intrarea in insolventa dupa ce furnizorul de gaze naturale, Engie Romania, a somat-o sa plateasca facturi uriase, de aproape 195.000 de lei, cauzate de vandalizarea unui contor de gaze. Asta in situatia in care instalatia nu se afla pe proprietatea fabricii de sticla. S-au facut solicitari de remediere a problemelor, care insa nu s-au solutionat cu niciun raspuns. In tot acest timp întreprinderii din Ploiesti i s-a sistat in repetate randuri furnizarea gazelor, fapt ce a cauzat prejudicii imense, si chiar zeci de contracte pierdute. Asa ca a fost intentat proces penal pentru santaj si uz de fals companiei de gaze.

Asa incepe povestea fabricii de sticla din Ploiesti, care a dat in judecata compania furnizor de gaze naturale, Engie Romania. In urma mai multor vandalizari ale instalatiei, care nu se afla pe proprietatea acesteia, societatea din Ploiesti a fost nevoita sa suporte sistari ale furnizarii gazelor. Acest fapt i-a cauzat prejudicii imense, si chiar pierderea unor contracte importante.

Asa ca in procesul de productie  al fabricii de sticla din Ploiesti au aparut din acel moment sincope, care au adus cu ele prejudicii imense.

In prezent, dupa opririle repetate ale gazelor naturale de la fabrica, si a pierderilor cauzate de vandalizarea contorului, de peste 4 milioane de lei, societatea trebuie acum sa plateasca facturi de peste 1 milion de lei.

Reprezentantii Engie Romania au emis un comunicat de presa, in care precizeaza ca :

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor