logo
RNTV Live

Exproprierile necesare pentru realizarea Autostrăzii Ploiești-Buzău, palmă pentru proprietarii de terenuri. O paine, cu mult mai scumpă decat metrul pătrat de teren

drum expres
Erika Stoica

Exproprierile necesare pentru realizarea Autostrăzii Ploiești-Buzău, palmă pentru proprietarii de terenuri. O paine, cu mult mai scumpă decat metrul pătrat de teren.

Orice lucrare de o asemenea importanță vine la pachet cu unele sacrificii, iar proprietarii de terenuri care se află pe coridorul autostrăzii A7 simt acest lucru cu varf și îndesat. Nu doar că vor trebui să accepte exproprierile necesare pentru a se putea construi autostrada, dar sunt obligați și să accepe prețul oferit de stat pentru terenuri. Aceste este cu mult mai mic decat cel dat pe o paine.Concret, din luna aprilie fie acceptă oferta de puțin peste 1 leu pentru metrul pătrata, fie se adresează instanțelor de judecată, în speranta că vor primi un preț mai mare.

În total, sunt 2566 de terenuri ce urmează să fie expropiate. Sunt aflate pe raza localităţilor Râfov, Dumbrava, Drăgăneşti, Albeşti-Paleologu, Tomşani, Colceag, Baba Ana.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Prahova, listele cu imobilele pentru care pot fi depuse cereri de despăgubiri vor i afișate la sediile Consiliilor Locale vizate de viitoarele lucrări, începand cu 5 aprilie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor