logo
RNTV Live

Expoziţie inedită la Mizil

EPLF-2021_140x100cm-Slobozia-A.Bocioaga
Theo Tănăsescu

Expoziţie inedită la Mizil. Începând cu 25 martie, ora 17.00, locuitorii orașului Mizil vor putea admira pe gardul de incintă al Școlii Gimnaziale nr 1, benzile desenate create de copii și adolescenți din oraș.

Timp de trei săptămâni, între 15 și 30 ianuarie 2022, în cadrul a șase ateliere, cei 22 de copii de la Școala Gimnazială nr. 1 și de la Liceul Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil au descoperit și s-au antrenat în tainele dezvoltării benzilor desenate, ale illustrării de povești.

Alexia, Ana-Maria B., Ana Maria N., Ana Maria T., Andreea, Andrei, Bianca Gabriela, Daria, Daria Ioana, Darius, Gabriel, Ioana, Ioana Natalia, Iulian, Iustin B., Iustin P., Maria Alexandra, Maria, Marius, Ruxandra și Vanesa  au venit alături de noi, Asociația Volum Art, în aventura ENDLESS PRESENT | LIMITED FUTURE #plasticzero și acestea sunt poveștile care ne invită în lumea lor plină de fantezie și a celor implicați activ în comunitatea lor.

Super eroii deja consacrați i-au inspirat să scoată la iveală propriile lor povești, aventuri ale unor eroi încă necunoscuți, care se luptă pentru o lume durabilă, o planetă fără plastic. Vă așteptăm să îi descoperiți pe Malala și creionul magic, Un răufăcător ciudat, Bob poluatu, Țestoasa și sticla. Veți fi martori la O prietenie cu surprize pentru Înfrângerea poluării.

Poveștile lor vor fi disponibile și pe www.plasticzero.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/actorii-teatrului-toma-caragiu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor