logo
RNTV Live

Explozie într-un bloc din Lugoj: 12 persoane s-au autoevacuat, un Bărbat evacuat cu arsuri pe 40% din corp

tm
Dumitrache Catalina

O explozie a zguduit un bloc de garsoniere în municipiul Lugoj, județul Timiș, provocată de o acumulare de gaze, conform informațiilor furnizate de ISU Timiș. Evenimentul a avut loc la etajul 3 al clădirii cu 4 etaje de pe strada Vișinilor. Deși nu a izbucnit un incendiu în urma exploziei, 12 persoane au fost nevoite să se autoevacueze, iar un bărbat a fost evacuat de către pompieri, prezentând arsuri pe 40% din suprafața corpului.

ISU Timiș a primit notificarea la ora 08:30 prin apelul de urgență 112 și a intervenit imediat cu o echipă formată din autospeciale, autoscară mecanică, echipaj SMURD, autospecială pentru transport și victime multiple, ambulanțe SAJ și un microbuz de transport persoane.

Din fericire, 12 persoane s-au autoevacuat, iar o altă persoană a fost deblocată fără a necesita îngrijiri medicale suplimentare. În schimb, un bărbat cu arsuri extinse pe 40% din corp a fost evacuat de către pompieri și transportat la spital, fiind conștient la momentul evacuării.

Din totalul de 84 de garsoniere din clădire, aproximativ 23 au fost afectate. Operațiunile de căutare-salvare continuă în imobil pentru a evalua impactul complet al exploziei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor