logo
RNTV Live

Există vreun posibil pericol biologic pentru România din cauza Turciei?

un-nou-cutremur-500×281
Pantazi Bianca

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a declarat marți că pentru România, nu există niciun pericol biologic de sănătate publică legat de situația din Turcia.

Acesta a fost întrebat dacă există vreun pericol pentru țara noastră legat de situația din Turcia, unde există în acest moment foarte multe cadavre din cauza cutremurelor.

Alexandru Rafila a declarat la Palatul Parlamentului că “nu există niciun pericol de sănătate publică legat de situaţia din Turcia. Pericolul de sănătate publică este acolo, dacă nu se pot asigura condiţii de furnizare de apă de bună calitate şi de alimente de bună cantitate. În rest, problemele legate de vreun pericol biologic care să vină din Turcia în România… nu există aşa ceva”.

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook (4) RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Mai multe informații găsiți aici Ministrul Sănătății, informații de ultimă oră despre un posibil pericol biologic legat de Turcia: ‘Nu există așa ceva!’ – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor