logo
RNTV Live

EXCLUSIV/FOTO/ Doi angajaţi de la SGU, bătuţi măr de un şofer furios că i-a fost blocată maşina parcată neregulamentar

angajati SGU batuti
Mihai Constantinescu

EXCLUSIV/FOTO/ Doi angajaţi de la SGU, bătuţi măr de un şofer furios că i-a fost blocată maşina parcată neregulamentar

Incident extrem de violent ieri, în Ploieşti după ce doi angajaţi de la SGU compartimentul Blocări Auto şi-au făcut datoria.

Stan Lucian de 48 de ani şi Doru Avramenscu de 58 de ani lucrează la SGU la departamentul Blocări Auto. Ieri,  cei doi se aflau în timpul serviciului în zona centrală când au observat că pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilităţi este staţionat ilegal un autoturism, marca Fiat.

Imediat au blocat maşina şi au lăsat şi bilet în parbriz prin care înştiinţa proprietarul ce s-a întâmplat. Cei doi au fost contactaţi ulterior de proprietar, un bărbat de 35 de ani din Ploieşti. Când s-au întors să-i deblocheze maşina i-a luat la bătaie cu pumnii şi picioarele. Cei doi nu s-au putut apăra, bărbatul fiind extrem de violent. 

Când s-au refugiat în maşina de serviciu acesta a continuat să atace, fiind la un pas să distrugă şi bunurile din interior. Într-un final au reuşiţ să fugă şi s-au dus glonţ la poliţie unde au făcut plângere penală

Doru Avramenscu spune că lucrează pe acest departament de cel puţin 10 ani de zile. Deşi nu este prima dată când se confruntă cu situaţii tensionate, incidentul de ieri a depăşit orice imaginaţie.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor