logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Vino să te plimbi cu bărcutele pe lac la Sala Sporturilor Ploiești! Află cât este o plimbare și ce bărcuțe ai la dispoziție

WhatsApp Image 2023-07-17 at 10.39.48
Constantin Corina

In urma initiativei SGU Ploiești, acum ne putem bucura de vremea frumoasa printr-o plimbare cu barcutele pe lacul de la Sala Sporturilor din Ploiesti Vest!

Barcutele sunt deschise din aceasta luna, fiind asteptate de cat mai multa lume pentru a le folosi impreuna cu familia, prietenii sau chiar pentru o plimbare romantica! Iar daca vrei sa te bucuri mai mult de plimbare, seara este perfecta fiind mai racoros si avand sansa sa prinzi si apusul.

Pret

Pretul este doar pentru 30 de minute, mai exact 25 de lei pentru 2 persoane. Asadar mai putin nu se poate insa pentru 1 ora intreaga pe lac ai de platit 50 de lei.

Pentru plimbari sunt accesibile barcute normale, in forma de lebede, ratuste si chiar un dragon! Dragonul este doar unul, celelalte fiind mai multe.

Imagini:

‎‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor