EXCLUSIV – VIDEO / Cimitirul Mihai Bravu inundat cu bună știință. Vezi cine a făcut asta!

cimitir 1 (Large)
Oana Stoica

Scene șocante în Cimitirul Mihai Bravu din Ploiești. Cei care în această dimineață au mers să aprindă o lumânare, au găsit zeci de morminte inundate.

Apa băltea peste tot și printre morminte ajungea până la glezne. Alertați, angajații cimitirului au descoperit și cauza. Respectiv un furtun care venea din curtea unei societăți aflate gard în gard cu cimitirul.

Din curtea firmei Rodani, care construiește monumente funerare și cruci, pleca un furtun albastru și lung care ajungea între morminte și din care curgea apă.

A fost imediat sesizată și poliția care a întocmit un dosar penal pentru distrugere. Reprezentanții firmei în cauză au dat o explicație halucinantă:”un angajat a lăsat apasă curgă, dar nu a știut ce face”!

Cercetările vor continua, iar conducerea SGU a declanșat o anchetă care să lămurească actul de vandalism comis de firma respectivă.

A fost inundată toată parcela 1 a cimitirului.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor