logo
RNTV Live

EXCLUSIV – Roberta Anastase: „Mi-au trebuit ani de zile să mă împac cu mine după ce am fost președintele Camerei Deputaților!”

Screenshot 2023-05-15 at 12.40.06
Ștefan Petre

Roberta Anastase, senator de Prahova din partea Partidului Național Liberal, vorbește deschis despre viața ei profesională și personală, despre activitatea sa politică, dar și în alte domenii de interes, și face dezvăluiri surprinzătoare în emisiunea „Față/ Verso” de la Ploiești TV:

Prima femeie care a deținut funcția de președinte al Camerei Deputaților (a treia persoană în stat), senator de Prahova și președinte al PNL Ploiești, Roberta Anastase vorbește la „Față/ Verso” despre proiectele și inițiativele sale.

„Este o perioadă în care toată viața mea s-a schimbat. Mi-a ajutat Dumnezeu să-mi întemeiez o familie, să am un copil. M-a ajutat foarte mult lucrul ăsta să depășesc o perioadă de imensă responsabilitate, o perioadă foarte grea pentru mine, un om care la 32 de ani a ocupat a treia funcție în stat. Nu a fost deloc ușor și mi-au trebuit ani de zile să mă împac cu mine după acea perioadă, iar faptul că am reușit să îmi echilibrez viața de familie cu viața personală m-a ajutat foarte mult.”

În continuare, Roberta Anastase vorbește despre direcțiile pe care și-a concentrat munca în ultima vreme, inclusiv aceea de politică externă, domeniu în care și-a susținut cercetarea și doctoratul, și continuă seria de declarații interesante despre cariera sa. Urmărește aici întreaga emisiune:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor