logo
RNTV Live

EXCLUSIV: Parc pentru agrement, loc de joacă si petrecerea timpului liber la Stoenesti

image-7
Dudau Andreea Valentina

Stoenești: o oază de relaxare, un parc pentru agrement, loc de joacă și timp liber! Despre ce proiect este vorba?

George Orbu, primarul comunei Ariceștii-Rahtivani: „Am semnat, autorizația de construire iar zilele acestea se întocmește documentația pentru scoaterea la licitație a construirii parcului de agrement de la Stoenesti, pe terenul achiziționat de la dl V. Lazarof.”

Investiția vizată va ocupa aproape 10.000 mp (un hectar) și are o valoare estimată de 1,8 milioane de euro, din care peste 60% reprezintă alocarea pentru dotări și echipamente specifice. Cu toate acestea, valoarea efectivă a lucrărilor va fi stabilită în cadrul licitației pentru execuție. În afara zonelor dedicate agrementului, inclusiv bănci și alei, parcul va include o pistă de jogging, locuri de joacă pentru copii de diferite vârste, spațiu de fitness în aer liber, teren de baschet/volei/badminton, scenă și gradene, teqball, lac, fântână arteziană, împrejmuire și trotuare perimetrale, etc.

Astfel, lucrările sunt programate să fie finalizate într-un interval de 9 luni de la începerea acestora. Fondurile alocate pentru realizarea acestui obiectiv provin din bugetul local, dar, în paralel, se explorează și alte surse de finanțare nerambursabile.

George Orbu: „Vă vom ține informați cu derularea acestui obiectiv de investii, obiectiv pe care îl dorim finalizat anul acesta.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor