logo
RNTV Live

EXCLUSIV! Gheorghe Sârbu, șantaj pe față! AUDIO – partea a II-a

sarbu pinochio (Large)
rnews

După ce ieri, republikanews a publicat în exclusivitate o parte din înregistrarea audio a ședinței AGA a CSM PLoiești, am decis să publicăm și partea a doua. În acest pasaj al înregistrării, Gheorghe Sârbu pare să fie șeful Nicoletei Crăciunoiu, iar conform celor spuse de consilierul PNL, directoarea economică a îngropat sportul ploieștean la comanda politică a liberalului. Fără nici o jenă, Gheorghe Sârbu șantajează pe față! Aviz procurorilor care ar trebui să se autosesizeze.

Culmea este că ieri, înainte să publicăm prima parte a înregistrării audio din ședință, l-am contactat telefonic pe Gheorghe Sârbu. Întrebat dacă în ședință s-a discutat și despre schimbarea conducerii CSM Ploiești, Sârbu minte cu nerușinare : ” Propunerea mea a fost să continuăm cu ceea ce mai avem pentru că eu sunt pentru a merge mai departe cu sportul în Ploiești. Nu a existat nicio negociere. Eu nu înțeleg, însă, de ce anul trecut CSM a solicitat 13 miliarde iar anul acesta 25. Undeva la 15 miliarde cred că era suficient. Mi-am expus unele puncte de vedere referitoare la conducerea CSM, dar cred că un consilier local are acest drept”.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor