logo
RNTV Live

Examinările pentru obţinerea permisului de conducere se suspendă. Când se reia activitatea

Atenție! Se modifică procedura de înregistrare la examenul pentru permisul auto!
Mihai Constantinescu

Examinările pentru obţinerea permisului de conducere se suspendă. Când se reia activitatea

Examinările pentru obţinerea permisului de conducere se suspendă de astăzi, atât pentru  proba teoretică şi proba practică, la nivel naţional.

Măsura este valabilă pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei actuale.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, se anunţă că persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituţiei Prefectului şi cu sprijinul mass-media centrale şi locale.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghişee şi dezinfectarea zonelor/ spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la ora 19,00, precizează sursa citată.

Până la sfărşitul lunii în curs, activităţile specifice de înmatriculare şi preschimbare a permiselor de conducere se soluţionează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituţiei – www.drpciv.ro, secţiunea Programări online.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/au-fost-adoptate-noi-masuri-pentru-prevenirea-raspandirii-coronavirusului/?fbclid=IwAR2KsL7ypFZYmUGhRACg_MOHTM_hCFNTdZ3eeb-_RM73CIBKRvxgCl3ULyU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor