logo
RNTV Live

Evenimentul “Equality In Motion”, organizat de echipa de robotica BraveBots, un adevărat succes!

c3d4c2cf-c7ab-49f3-998e-ca6f341364e6
Dudau Andreea Valentina

Evenimentul de exceptie “Equality In Motion”, organizat de echipa de robotica BraveBots, a adus in prim-plan promovarea diversitatii in STEAM: cum s-a desfășurat evenimentul și care a fost atmosfera?

Evenimentul de excepție “Equality In Motion”, pus „în scenă de echipa” de robotică BraveBots, a accentuat importanța promovării diversității în domeniul STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică). Participanții au avut oportunitatea de a asista la sesiuni interactive, prin intermediul carora au explorat perspective si solutii revolutionare pentru rezolvarea provocarilor legate de incluziunea si egalitatea de gen. Evenimentul a venit in sprijinul femeilor implicate in STEAM, pentru a demonta barierele si a deschide usi catre noi oportunitati pentru ele in diferite domenii, precum programare, inginerie, marketing si educatie.

Evenimentul a adus in fata publicului speakeri care au starnit interesul participantilor:

  • Panel 1 – Code Craft: The Art of Automation – Descoperiți secretele automatizării și arta programării din perspectiva celor mai străluciți profesioniști din domeniu, precum Teodora Baciu, Technology Services Manager UiPath și Lorena Tanase, Augumented Reality Solutions Consultant PTC.
  • Panel 2 – Empower Women: Leading in Education & Business – Întalniti-va cu lideri precum: Raluca Jianu, CEO Narada, și Elena Cotroceanu, vicepreședinte AFIST, care își dedică viețile pentru a promova și susține femeile în domeniul educației și al afacerilor.
  • Panel 3 – Building the Future of Robotics – Aflați cum tehnologia robotică schimbă lumea noastră și ce implicații are pentru viitorul nostru. Mai multe ne pot povesti Ioana Danila, Mathcad Application Engineer, și Iulia Stanciu, Functional Lead Cerere Produse Noi Timken.
  • Panel 4 – Young Perspectives: Marketing for Tomorrow – Ascultați perspectivele proaspete în ceea ce privește marketingul pentru tineri și cum se adaptează la tendințele și schimbările de pe piață. Nu în cele din urmă, Roxana Irimia, Delivery Project Executive IBM, și Mihaela Tătaru, Presedinte FJT Prahova si Co-manager Ploiesti #LetsPlay Capitala Tineretului Romania 2024, ne vor conduce în viitorul tinerilor.

Teodora Udroiu, liderul echipei de robotica BraveBots: „Sâmbătă, 16 martie, in cadrul evenimentului “Equality In Motion”, am avut oportunitatea să explorăm și sa promovam diversitatea in STEAM. Participanții au avut ocazia să exploreze perspective și soluții inovatoare pentru provocările legate de incluziune și egalitate în diferite domenii, de la programare si inginerie la marketing si educație.
În încheierea evenimentului “Equality In Motion”, vrem să transmitem sincere mulțumiri atât speakerilor, cât și participanților.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor