logo
RNTV Live

Evenimente pregătite pentru perioada 22-29 august în Prahova!

evenimente dedicate prahovenilor
Mihai Constantinescu

Evenimente pregătite pentru perioada 22-29 august în Prahova! În perioada 22 – 29 august 2021, va avea loc Tabăra Internațională de Creație Plastică „Dan Platon” ediția a XV-a. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești. Deschiderea oficială are loc astăzi, începând cu ora 11:00, în incinta Sălii Coloanelor din cadrul Palatului Culturii Ploiești, unde sunt așteptați iubitorii de artă pentru a cunoaște artiștii plastici înscriși. Specificul taberi este de pictură, aceasta fiind organizată în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Ploiești. 

Evenimente pregătite: Weekend pe Bulevardul Castanilor


Primăria Municipiului Ploiești organizează “Weekend pe Bulevardul Castanilor”, care se va desfășura doar în zilele sâmbătă și duminică, până în data de 12 septembrie 2021. Bulevardul Independenței (Castanilor) va fi închis circulației autovehiculelor în perioada menționate anterior, doar în zilele de sâmbătă și duminică. Pentru weekendul din această săptămână atât ploieștenii, cât și turiștii pot participa la spectacole de teatru în aer liber, demonstrații și activități sportive, degustarea unor produse tradiționale, momente artistice.

Concert la Sinaia


Turiștii care își vor petrece următorul weekend în Sinaia pot participa pe data de 28 august 2021, începând cu ora 21:00 la concertul trupei Neconvențional Vama la Cota 2000, gondolele din stațiune vor funcționa și pe timpul nopții pentru a facilita drumul turiștilor. De asemenea, Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș deschide prima expoziție organizată vreodată în această vilă care a fost „casa” arhitecților regali, la începutul secolului XX. Expoziția va avea loc în perioada 21 august – 25 octombrie 2021, de vineri până duminică, la Domeniul Regal Sinaia, în intervalele orare 10:00 – 13:00 și 14:00 – 17:00. Intrarea este liberă. Fotografii vechi, schițe, planuri și machete, piese de arhivă puțin cunoscute, care dezvăluie evoluția Domeniului Regal din perioada 1873-1914.

Sâmbătă, 28 august, începând cu ora 17:00 la Breaza turiștii pot participa la un concert în aer liber. Cei prezenţi se vor bucura de muzică pop, rock și jazz unde intrarea este liberă..

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestean-prins-la-furat/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/masina-atacata-de-urs/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV
 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor