logo
RNTV Live

Eveniment unic la Ploiești. Secretele Forțelor Navale Române, dezvăluite în orașul nostru/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Eveniment unic la Ploiești. Secretele Forțelor Navale Române, dezvăluite în orașul nostru

Cei care visează la o carieră în marină, au posibilitatea să opteze pentru o meserie, consultând oferta educațională a care au orgazizat inclusive o expoziție la Ploiești. În Sala Coloanelor a Palatului Culturii, cei interesați vor putea vedea colecții de navomodelism și uniforme de marină, dar și un atelier interactiv de împletituri.

Forțele Navale Române organizează, în perioada 24-29 septembrie, la Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești, un eveniment de promovare a carierei militare. Elevii din județul Prahova au venit în număr mare să cunoască misiunile și tradițiile marinarilor, infanteriștilor, hidrografilor și scafandrilor militari. Mai multe colegii militare vin și cu oferta educațională pentru anul viitor, iar tehnica militară expusă a fost preferata vizitatorilor.

Elevii au fost impresionați de ce au văzut, iar mulți dintre ei se gândesc déjà la o carieră militară.

La evenimentul organizat de Forțele Navale Române la Ploiești, a fost present contraamiralul de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru, locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Navale, practic al doilea om din Marina Militară.

În Sala Coloanelor, mai pot fi vizitate colecții de navomodelism și uniforme de marină, expoziția „Sulina Veche” și un atelier interactiv de împletituri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor