FILE PHOTO: A British Airways plane taxis past tail fins of parked aircraft near Terminal 5 at Heathrow Airport in London, Britain, March 14, 2020. REUTERS/Simon Dawson/File Photo

În septembrie, rapoarte indicau că British Airways a anulat un zbor din cauza unui presupus jaf armat traumatizant împotriva angajaților săi în Brazilia. Cu toate acestea, adevărul a fost dezvăluit recent: evenimentul a fost de fapt o mega-petrecere, însoțită de consum de alcool și droguri. Autoritățile locale afirmă că presupusele victime au inventat povestea pentru a acoperi o noapte de petrecere sălbatică cu băutură și droguri în Rio de Janeiro, conform informațiilor thedailybeast.com.

Poliția din Brazilia are în plan să cheme reprezentanții British Airways (BA) pentru a investiga dacă cei trei membri ai echipajului au inventat povestea de unii singuri sau dacă au primit instrucțiuni din partea conducerii companiei aeriene pentru a crea această ficțiune, conform informațiilor furnizate de cotidianul brazilian G1. Într-un comunicat, compania a declarat că acest caz neobișnuit „reprezintă o problemă pentru poliție”.

„Ceea ce este surprinzător este modul în care un echipaj care are un rol atât de important își petrece toată noaptea bând și consumând droguri, știind că a doua zi va avea responsabilitatea de a avea grijă de zeci de persoane care vor călători ore întregi”, a declarat Patrícia Alemany, șefa biroului de sprijin pentru turism al poliției din Rio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *