logo
RNTV Live

Eveniment dedicat primăverii: expoziția ”Măiestrii de primăvară”/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Eveniment dedicat primăverii: expoziția ”Măiestrii de primăvară”

Cu ocazia Sărbătorii Mărțișorului, zilele de 25 și 28 februarie 2022, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează la Consiliul Județean Prahova și la sediul instituției tradiționala expoziție ”Măiestrii de primăvară”.În cadrul expoziției vor fi prezentate mărțișoarele viu colorate, felicitările și obiectele realizate în cadrul unităţilor de protecţie pentru copii şi adulţi.

Scopul acestui eveniment este acela de a sărbători venirea primăverii și de a promova creațiile realizate cu multă migală și îndemânare de către pricepuții artizani din unitățile de protecție din structura instituției Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Andrei” Ploiești, Complexul de Servicii Comunitare ”Cireșarii” Ploiești, Complexul de Servicii Comunitare Sinaia, Complexul de Servicii  Comunitare ”Sf. Maria” Vălenii de Munte, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropshiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlați, Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Urlați.

De altfel, în spatele acestei acțiuni vorbim și despre o terapie prin muncă, ajutănd astfel persoanele cu dizabilități să se integreze mult mai ușor în societate.

Fondurile strânse din donații vor fi folosite pentru a cumpăra noi materiale cu care aceștia să creeze noi obiecte artizanale.

Mărțișoarele handmade, felicitările și obiectele artizanale vor putea fi admirate la sediul Consiliului Județean Prahova în data de 25.02.2022 – începând cu ora 09:00 și la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, în data de 28.02.2022, unde vă așteptăm să ne fiți alături şi să vizitați standul nostru expozițional.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cei-mai-periculosi-barbati…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţo site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor