Eugen Tomac (PMP): Dreapta trebuie să se unească în 2024

Eugen-Tomac
Dumitrache Catalina

Eugen Tomac, liderul PMP și europarlamentar, a afirmat că, în mod sigur, dreapta trebuie să se unească în 2024. El a subliniat că electoratul de dreapta așteaptă o alternativă la actuala putere și că candidatul care va învinge stânga în alegerile prezidențiale va fi un candidat de dreapta în turul doi.

Tomac a criticat PNL, afirmând că este total aservit PSD-ului și că un lider care anunță un proiect politic în această direcție nu mai este credibil. A sugerat că PNL trebuie să vină cu o altă soluție și o altă abordare pentru ca o evaluare a situației lor să fie posibilă.

Despre posibilitatea unui proiect de dreapta fără PNL, Tomac a menționat că există mulți actori credibili pe zona de dreapta, precum USR, PMP și Forța Dreptei, care pot contribui la acest proiect. El a argumentat că PNL va înțelege consecințele alianței cu PSD după alegerile europarlamentare și va trebui să decidă dacă se va alătura proiectului de dreapta sau nu.

Tomac a concluzionat că, în prezent, este dificil să se construiască o alianță cu PNL, dat fiind că au girat politicile antinaționale timp de 3 ani alături de PSD.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor