logo
RNTV Live

Eugen Cristescu, răspuns la acuzele aduse de vicepreședintele Cristian Apostol

119402
Dumitrescu Vlad

Eugen Cristescu, președintele UAP Prahova, a răspuns criticilor aduse de vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol (mai multe amănunte aici)

Vă redăm mai jos punctul de vedere al lui Eugen Cristescu:

Probabil ca acest individ a pierdut notiunea timpului, obsedat sa iasa in fata asa cum i s-a comandat, pentru ca sa il atace pe Volosevici si, iata, pe mine. Pasarica alba-n cioc, eu am spus ca a contactat persoane sa rezolve problema cu Honeywell saptamana trecuta inainte sa se semneze procesul verbal de predare primire, adica intr-o situatie de criza pe care tu ai creat-o pentru ca esti un incompetent care nu ai fost in stare sa nu ne disperi saptamana trecuta cu preluarea sistemului in stare de nefunctionare, fara carduri, iar dumneata ai rezolvat problema ieri, dupa semnarea procesului verbal, care punea CJ Prahova in situatia de a garanta ca sistemul este functional, in timp ce el nu era. Prin urmare, ce legatura are ce am spus eu saptamana trecuta cu ce ei rezolvat dumneata ieri, dupa predarea primirea sistemului Honeywell incomplet?

Dupa ce te lauzi pe la Roberta Anastase sau unde ti se tine spatele, sa te uiti un pic in oglinda si sa vezi daca esti mandru de tine pentru mizeriile pe care le-ai spus. Omule, sunt doua lucruri total diferite, atat ca si context cat si ca timp. Cat de nesimtit sa fii sa le combini ca sa iti iasa o prostie mai mare ca tine?

Apropo, d-le Apostol cand v-am rugat sa va potoliti cu atacurile era dupa o saptamana in care se muncea in Comisia pentru predare primire a primariei, dupa ce pupila dvs, acea nepriceputa in ale administratie, care detine functia de viceprimar, il atacase pe primar in spatiul public. Iar dvs mi-ati spus ca e bine ca cineva a avut curaj sa ii spuna in fata. Cand, de fapt, ii spusese pe facebook, dar probabil ca ce ati declarat in obsevatorulph este, in viziunea dvs, tot ceva de genul ca mi-ati spus in fata. Mi-a placut gluma asta:)))

Spune Apostol(ul) ca ii spal imaginea lui Volosevici. Va aduc aminte, stimabile, ca am fost dintre cei mai vehementi adversari ai lui, am scris critic la adresa lui, mai mult decat ati pupat in fund dvs pe Roberta Anastase, sper ca nu si pe Iulian Dumitrescu, d-le vicepresedinte. Iar ce spun acum este de la fata locului, unde dvs si nepriceputa dvs protejata Anca Popa, nu ati fost prezent. Iti spun si dumitale si tuturor celor care gadesc in reluare ca dumneata, ca Volosevici a data dovada de transparenta in tot ceea ce s-a intamplat, nu mi-a ascuns nimic, desi am raspuns la invitatia lui in stare de conflict intre noi. Spre deosebire de dumneata care executi ordine, ca un sclav, pentru ca altfel ai fi nimeni in vant in administratia judeteana, Volosevici a arata ca stie administratie, ca nu este setat pe probleme, ci pe solutii la toate mizeriile pe care i le-at facuit in ultimele trei saptamani de cand am fost zi de zi acolo. In tot acest timp dumneata ce ai facut pentru ploiestenii care stau in frig? Ai dat din ngura a paguba, ai bagat zanzanie prin o cucoana viceprimar care habar nu are pe lume este, careia nu i-au iesit pasentele sa fie director la Colegiul IL Caragiale, apoi sa fie inspector sef la Inspectoratul Judetean Scolar. Acum este viceprimar, o pqacoste mai mare pe bani grei nici ca se putea pentru Ploiesti decat acesta persoana cunoascuta in colegiu ca Anca Plange, prietenii stiu de ce.

Ati reziliat contractul cu fostul operator si i-ati bagat pe gat lui Volosevici CET Brazi, ca sa inglodati primaria in datorii si sa nu mai ramana bani pentru investitii. SC Termo Ploiesti se va dovedi o gaura fara fund, pe care o sa o umplem cu Nicoleta Craciunoiu pe care o sustineti sa faca toate mizeriile sub pretextul ca isi ASUMA…ea stie ce, pentru ca pana acum, s-au pierdut multi bani din cauza ei si voi demonstra asta. Dar despre asta voi scrie pe larga, ca sa lamurim lucrurile si sa jnu mai bati campii…

Ce director de la Honeywell am avut eu nesimtirea sa jignesc mai Apostolule, in conditiile in care eu nu cunosc niciun director de acolo, pe nimeni chiar. Cu tot respectul pentru functia de vicepresedinte, spunand aceasta minciuna nu faci decat sa imi confirmi ca esti un om de nimic si pe aceasta cale iti cer public sa imi spui pe cine am jignit de la Honwywell, ipocrit nefericit care esti!

Ieri ai rezolvat, din cate am inteles, problema cu cardurile care lipseau si erau atat de necesare pentru punerea in functiune a CAF2. Felicitari!

Dar vin si te intreb, Apostol al CJ, de cand trebuia sa preluati Honeywell-ul si de ce nu l-ati preluat cu totul in momentul in care SC Termo Prahova SA vi l-a predat? De ce s-a ajuns in situatia ca dumneata care raspunzi de termie in CJ Prahova sa nu preiei tot sistemul cu carduri cu tot si sa minti Comisia de la primarie ca totul este functional? Lectii de moralitate sa le dai alora care nu isi parasesc sotia si copii, nu mie, pentru ca nu esti in masura!

Sincer mi-e greu sa discut cu uneltele, dar daca insisti continuam. Ii spal imaginea lui Volosevici? Poate, dar m-am convins de trei saptamani incoace ca a facut tot ce a tinut de el ca sa ofere conditii de lucru noului operator de termie SC Termo Ploiesti SRL, cu o majoritate in Consiliul Local, ostila, cu o Nicoleta Craciunoiu care a incercat din rasp[unteri sa blocheze ce i-au cerut aia de ii tin spatele sa blocheze. Tot timpul a aparut cate o problema cand ziceam ca s-au rezolvat toate, mereu mai baga cineva batul prin gard.

Cristian Apostol, iti aduc aminte ca eu am intrat in acest joc fara niciun ban, printr-o dispozite a primarului si daca el considera ca sunt consilierul lui, atunci poate ca am facut ceva bun ijn tot acest timp, in care voi va luati salriul iau eu am lucrat voluntar. Cum spuneam, lectiile de moralitate te duci si le dai la aia  care isi parasesc sotiile si copiii, prietenii stiu de ce!

Pana data viitoare va imbratisez cu drag!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor