logo
RNTV Live

Ești elev de liceu, student sau pur și simplu nu știi ce carieră să alegi? Află mai multe despre programul Design YOUR Career

Career Month_Block
Constantin Corina
Design YOUR Career este un program online de job shadowing special creat pentru a oferi o experiență de învățare unică și captivantă. La nivelul actual de competitivitate pe piața muncii, devine esențial să ai o înțelegere profundă a profesiilor, pentru a lua decizii cât mai potrivite pentru tine. Programul online de explorare a locurilor de muncă îți permite să pâtrunzi în universul profesioniștilor din industrie și să te implici activ în activitățile lor de zi cu zi, relatează UpgradeEducation.

Ce te așteaptă în program:

  • Descoperă diverse industrii: Finanțe, marketing, IT și multe altele. Înțelege responsabilitățile, provocările și recompensele acestor domenii.
  • Cursuri cu experți: Învață direct de la profesioniști cu experiență remarcabilă în domeniile lor. Acești mentori talentați îți vor împărtăși cunoștințele, experiențele și poveștile personale, oferindu-ți o perspectivă autentică asupra pașilor necesare spre cariera dorită.
  • Tururi virtuale captivante: Explorează locurile de muncă ale liderilor din industrie. Birouri pline de viață, laboratoare de ultimă oră și etaje de producție te vor inspira către inovație și succes.
  • Întrebări și networking: Participă la sesiuni live de întrebări și răspunsuri cu experți și alți participanți. Adresează întrebări, primește sfaturi și construiește conexiuni valoroase. Extinde-ți rețeaua profesională și fă parte dintr-o comunitate de susținere.
  • Flexibilitate în învățare: Accesează cursul online oricând, oriunde. Avansează în ritmul tău. Potrivit pentru elevi explorând opțiuni de carieră și profesioniști în căutarea unei schimbări.
Sursa: facebook Upgrade Education

ÎNSCRIERILE SE FAC PÂNĂ PE DATA DE 10 IUNIE!

Sursa: instagram upgrade.education.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor