Este COD ROȘU în Prahova. Oamenii legii avertizează!

Este COD ROȘU în Prahova. Oamenii legii avertizează!

Viteza constituie una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație cu urmări grave.

cel mai verde complex reziential

Deși acest lucru este cunoscut de către conducătorii auto, nu toți șoferii aleg să circule regulamentar. Efectele unor astfel de decizii inadecvate sunt de cele mai multe ori nefaste.

Exemplificăm în acest sens, constatările polițiștilor rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova. Au acționat ieri, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier Brașov în intervalele orare 11:00-13:00 și 17:00-19:00 pe raza Drumurilor Naționale 1 și 1A.

Este COD ROȘU în Prahova. Oamenii legii avertizează!

Aproximativ 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii prahoveni și de cei brașoveni în cele 4 ore.

Pentru nerespectarea regimului legal de viteză au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale. 14 dintre acestea au fost pentru depășirea limitei legale cu peste 50 km/h, fiind reținute pentru aceste abateri permisele de conducere.

Totodată, au fost retrase și 11 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 127.500 de lei.

La un impact frontal cu viteza de peste 60km/h, toți mor

Titi Aur, celebrul pilot de raliuri, a declarat în nenumărate randuri, inclusiv pentru daciaclub.ro, ca “La un impact frontal cu peste 60km/h, toți din mașină mor”.

Femeie vitezomană

În cadrul acțiunii, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce acționau pe Drumul Național 1, în cartierul Nistorești au depistat cu ajutorul aparatului radar o femeie în vârstă de 41 de ani, care conducea cu viteza de 125 km/h (+55km/h), pe un sector de drum cu limitare la 70 km/h.

În cauză, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here