logo
RNTV Live

EROU şi în timpul liber. Gestul impresionant făcut de un pompier prahovean

EROU şi în timpul liber. Gestul impresionant făcut de un pompier prahovean
Daniel Costache

EROU şi în timpul liber. Este vorba despre plt.maj. Alin Ionică,pompierul prahovean care astăzi şi-a riscat viaţa pentru a da o mână de ajutor unei persoane aflate în mare nevoie.  S-a întâmplat în localitatea prahoveană Podenii Noi. Aici o cisternă încărcată cu benzină a luat foc. 

În cazul unui incendiu, intervenţia rapidă poate face diferenţa dintre producerea unei nenororciri şi lichidarea rapidă şi fără probleme a vâlvătaiei.

 Plt.maj. Alin Ionică ştie aceste lucruri. Şi deşi era în timpul său liber a sărit în ajutor pentru a stopa o nenorocire. Nu a stat nici o clipă pe gânduri şi a sărit în ajutor. A făcut asta înainte să vină la faţa locului colegii săi care erau de serviciu.

Împreună cu un prieten şi cu şoferul autocisternei a intervenit cu stingătoarele de pe autoturismul acestuia. A intervenit înainte să se producă o nenorocire. Ulterior a folosit găleţi cu apă pentru răcirea zonei afectate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor