Episcopul Huşilor, filmat în timp ce face sex cu un student/ Video

Scandal sexual. Episcopul Huşilor filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un student/ Flux 24
cautam-reporteri-republikanews

Scandal sexual. Episcopul Huşilor, filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un student

Episcopul Huşilor, filmat în timp ce face sex cu un student. Imaginile scandaloase au fost făcute publice de către jurnaliştii cancan.ro. Pe imagini apare Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu, în timp ce întreţine relaţii sexuale cu un fost elev al Seminarului Teologic Huşi. În prezent acesta este preot într-o comună din Vaslui. Cel mai probabil, în urma publicării acestei filmări, preotul  va fi caterisit din rândul slujitorilor BOR.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/sex-in-vazul-tuturor-intr-un-parc-pe-banca-video/

just insolv sprl

Pe filmare se vede cum Episcopul îi face o injecție tânărului, după care se sărută și are loc o partidă de sex

Mai marii Bsericii Ortodoxe au aflat de faptele celor doi din presă. Deocamdată nu s-a luat nici o măsură. A fost deschisă doar o anchetă internă.

“Nu se vede exact dacă este vorba de episcopul de Huși sau nu, dar în contextul scandalului de care vorbim, înțeleg că e vorba de filmul incriminatoriu, care a fost confiscat de DNA. Noi cei de aici de la București nu putem decât să-i îndemnăm pe cei de la Episcopia Hușilor și, ulterior, pe cei de la Mitropolia Moldovei de care aparține Episcopia, să preia aceste imagini, sa le analizeze, împreună cu autoritățile judiciare sau să aștepte ca autoritățile judiciare să probeze veridicitatea lor indubitabilă și, dacă se dovedește că e episcopul de Huși, atunci se va convoca sinodul mitroplitan de la Iași, singurul for care poare să îl cheme la o judecată și să se derulează o anchetă internă”, a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române

Sursa Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here