logo
RNTV Live

Emoții pentru elevii de clasa a XII-a. Are loc simularea la Limba Română

simulare
Erika Stoica


Astăzi, elevii din întreaga țară încep simularea examenului de bacalaureat pentru Limba Română. Această etapă reprezintă un moment important pentru viitorii absolvenți, oferindu-le posibilitatea de a-și testa cunoștințele și pregătirea în perspectiva examenului final din lunile iunie și iulie.

La ora 9:00 dimineața, în fiecare sală de examen, elevii vor primi subiectele pentru proba de Limba Română a simulării Bacalaureatului 2024. Timpul alocat pentru rezolvarea subiectelor și elaborarea lucrării scrise este de trei ore, începând de la momentul distribuirii subiectelor.

Subiectele au fost elaborate pe baza conținuturilor și competențelor prevăzute în programele școlare, asigurând astfel că elevii sunt evaluați în conformitate cu cerințele standardizate. Ministerul Educației va publica oficial subiectele și baremul pentru proba de Limba Română în jurul orei 15:00, garantând transparența și echitatea în evaluare.

Înaintea simulării la nivel național, anumite județe au organizat simulări ale bacalaureatului la începutul acestui an, oferind astfel elevilor oportunitatea de a se familiariza cu atmosfera examenului și de a-și testa pregătirea într-un mediu real.

Această simulare a Bacalaureatului 2024 reprezintă un pas important în pregătirea elevilor, oferindu-le posibilitatea de a evalua nivelul de pregătire și de a identifica eventualele lacune în cunoștințe înaintea examenului final. Toate cele bune tuturor elevilor care susțin simularea și în pregătirea pentru examenele de bacalaureat!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor