logo
RNTV Live

Eminem a anunțat că va lansa noul său single, “Houdini”, vineri!

OIP
Constantin Corina

Cu puțin sub o lună după ce a anunțat următorul său album, “The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”, Eminem a dezvăluit că primul single de pe acesta, “Houdini”, va fi lansat vineri.

Într-o postare pe Instagram, rapperul face FaceTime cu magicianul David Blaine și îi cere “ajutor cu ceva”. “Mă întrebam, cât de departe putem duce această magie? Putem face o cascadorie sau ceva asemănător?” îl întreabă Eminem pe Blaine, care bea un pahar de vin și apoi mușcă marginea paharului. “Ei bine, pentru ultimul meu truc, o să fac ca întreaga mea carieră să dispară”, spune Eminem.

Puține detalii sunt cunoscute despre cel de-al 12-lea album de studio al lui Eminem, pe care artistul a anunțat anterior că îl va lansa în această vară.

Deși Eminem a păstrat detaliile despre “The Death of Slim Shady” secrete, colaboratorul și mentorul său, Dr. Dre, a dezvăluit câteva informații la începutul acestui an. În martie, Dr. Dre a fost invitat la emisiunea “Jimmy Kimmel Live!” și a menționat că Eminem lucrează la un nou album. El a adăugat că a contribuit la mai multe piese de pe acest proiect și că intenționa să asculte albumul pentru prima dată a doua zi după apariția sa la TV.

În aprilie, Eminem a anunțat “The Death of Slim Shady” printr-un teaser al emisiunii “Detroit Murder Files”, difuzat în timpul NFL Draft. La începutul acestei luni, el a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press pentru a-și lua rămas bun de la Slim Shady, alter ego-ul său de multă vreme.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor