logo
RNTV Live

Elevii Liceului Tehnologic” C-tin Cantacuzino” Băicoi s-au bucurat şi anul acesta de activităţile desfăşurate în cadrul programului “Şcoala altfel”

Băicoi Tehnologic Programul "Şcoala altfel" s-a încheiat la Băicoi
Mihai Constantinescu

Programul “Şcoala altfel” s-a încheiat la Băicoi

Elevii Liceului Tehnologic” C-tin Cantacuzino” Băicoi s-au bucurat şi anul acesta de activităţile desfăşurate în cadrul programului “Şcoala altfel”. Activitaţile s-au derulat în perioada 30.10.2017-3.11.2017.

Fie că a fost vorba despre ateliere de creaţie, întânire cu un psiholog, o ieşire la film sau drumeţii în aer liber, elevii  de la ciclurile gimnazial şi liceal de la Liceul Tehnologic” C-tin Cantacuzino” Băicoi şi-au dat toată silinţa ca activităţile să fie o reuşită. Participanţii au învăţat printr-un mod relaxt lucruri noi şi folositoare şi au adunat o mulţime de amintiri plăcute alături de dascălii şi colegii lor.

Programul activităţilor de la Liceul Tehnologic” Băicoi aici 

 Programul activităţilor de la Şcoala Dumitru Ghenoiu aici

 Programul activităţilor de la Scoala Ţintea aici.

Astăzi, în ultima zi din program, elevii  Şcolii Dumitru Ghenoiu au organizat o ieşire la pizza. “Cea mai bună formă de distracţie şi socializare!!!”, după cum chiar ei au mărturisit.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor