logo
RNTV Live

Elevii Liceului Tehnologic Agricol Bărcăneşti sunt învăţaţi cum să se adapteze şcolii online

curs online
Mihai Constantinescu

Anul şcolar 2020-2021 este cel mai dificil din vieţile noastre în contextul pandemiei de COVID-19. Oamenii se adaptează din mers noilor vremuri, la fel cum trebuie să facă şi elevii.

Şcoala online este o provocare pentru toată lumea, de la directorii instituţiilor de învăţământ, la profesori, elevi şi părinţi. Pentru toată lumea este un disconfort profund, însă, până când se vor putea relua cursurile faţă în faţă, orele se vor face din faţa calculatorului.

Pentru a le veni în ajutor, elevii Liceului Tehnologic Agricol Bărcăneşti sunt învăţaţi cum să se adapteze şcolii online. Un filmuleţ cu sfaturi pertinente a fost postat pe pagina de facebook a unităţii de învăţământ.

Astfel, elevii sunt sfătuiţi să aibă o ţinută adecvată şcolii şi nu în ţinută de casă.Nici pauzele între ore nu trebuie să lipsească. Orele online sunt solicitante şi elevii au nevoie să se receeze.

Învăţarea la distanţă ajută la consolidarea abilităţilor pe tot parcursul vieţii, la gestionarea timpului şi energieie, la dezvoltarea independenţie şi gândirii creative.

Vezi mai multe în link-ul următor:

https://www.facebook.com/sibiucjrae/videos/2661151170801386

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imaginea-zilei-o-femeie-fara…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor