logo
RNTV Live

Elevii din cadrul Colegiului National “I.L. Caragiale” Ploiesti se pregatesc de Targul de Craciun. Ce vor face cu banii stransi?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Elevii din cadrul Colegiului National “I.L. Caragiale” Ploiesti se pregatesc de Targul de Craciun. Ce vor face cu banii stransi?

Targul de Craciun organizat de elevii din cadrul Colegiului National “I.L. Caragiale” Ploiestiva avea loc si in acest an, pe 14 decembrie. Astfel, in cadrul unitatii de invatamant se continua traditia prin intermediul careia elevii expun pe tarabe de la decoratiuni de sarbatori, pana la dulciuri si cadouri. Banii stransi vor fi folositi pentru continuarea unor proiecte din liceu.

Elevii din cadrul Colegiului National “I.L. Caragiale” Ploiesti se pregatesc de Targul de Craciun

Atat elevii cat si profesorii Colegiului National “Ion Luca Caragiale” Ploiesti s-au implicat in organizarea Targului de Craciun din acest an.

Asa ca expozantii vor oferi 10% din veniturile obtinute la targ. Celelalte donatii aduse de catre sustinatori vor merge catre proiectul care va fi votat de majoritatea elevilor colegiului.

In anii anteriori, in cadrul targului de Craciun, sustinatorii evenimentului au donat, printre altele, electrocasnice, decoratiuni de casa si gradina, echipamente IT, gadget-uri, ori dulciuri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor