logo
RNTV Live

Elevi surprinși jucând la păcănele, chiar în școală!

elevi-surprinsi-pacanele-calculatoare-scoala-exercitiu-cutremur-817845
Ștefan Petre

Un exercițiu în caz de cutremur dintr-o școală din Olt a arătat ce fac elevii în cabinetul de informatică.

Școala Gimnazială nr. 1 Balș din Olt a efectuat, miercuri, un exercițiu de reacție la cutremur. Potrivit scenariului exercițiului, elevii au fost surprinși de cutremur în timpul pauzei, în diverse locuri din școală, fiind testată reacția acestora, conform Antena 3 CNN.

În fotografiile publicate pe site-ul unității de învățământ se vede că monitoarele calculatoarelor afișau un site cu jocuri de noroc. Într-o imagine ștearsă ulterior, se observă elevii adăpostiți în cabinetul de informatică, având respectivul site deschis pe calculatoare.

 

Confruntați cu o situație deloc confortabilă, profesorii care conduc Școala Gimnazială nr. 1 Balș au încercat să explice cele întâmplate, potrivit Adevărul.

„I-am lăsat pe copii, în pauză, să acceseze, până începe ora, ce voiau ei”, este declarația profesoarei de informatică. Deși este grav că elevii au astfel de preocupări, intenția profesoarei de informatică a fost, conform sursei, de să-i atragă la școală, frecvența fiind o problemă la această unitate. De aceea, ea nu va fi cercetată disciplinar, deși conducerea consideră că a greșit.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor